Sunday, January 4, 2009

...dedikasi dari kakchik...

Dear diary...

arini aku ngendap blog kakchik n ternampakla dedikasi dr kakchik tuk warga guru. n...ade kakchik senaraikan gak name aku kat ctu. bangga rasenye... hehehe...

so, ngan rase x malunye aku amik n tempek kat blog aku. eh, bukan slalu dpt dedikasi mcm nie... n tuk pengetahuan kakchik, hasz dh p carik buku tu kat MPH td. tp x jumpe... nnt nak p carik lagi... :-)

2 comments:

kakchik said...

salam hasz.
syukran ya ukhti kerana sudi tampal dedikasi tu. memang khas tu untuk bagi semangat kat para guru.
buku tu ialah sebuah novel yang berbentuk motivasi. terbitan pts profesional.
memang guru-guru patut membacanya. kalau takde kat mph, cuba cari kat popular.

Hasz said...

ok... thanks 4 da info, kak chik. mmg nak sgt cari buku tue...