Saturday, September 20, 2008

buka puase...

arini dah janji ngan mun n erin nak berbuka same2. mula2 mun x confirm, coz kene tanye her hubby dulu. so, aku n erin pon plan p jusco wangsa maju jer. bila mun ckp die jd join, trus tukar plan. p kenny rogers kat the mall. janji kat sane after asar. so, lepas azan aku trus jer solat. amboi... nak bjalan punye psl, tak tangguh solat tu. klu dok umah, kdg2 saje jer lewat2kan solat. emmm...nak kene babab nie. hehehe...




aku ngan mun sampai dlm kul 5 lbh. kami trus je p kenny rogers tuk book tempat. klu nak wat reservation, kene order dulu. oleh sbb erin tak sampai lagi, aku call la die tanye ape yg die nak mkn. rupa2nye cik kak nie tak gerak lagi dr umah die. eh, ini leh mendtgkan marah! nasib baik janji lps asar n tak tetapkan mase. so, klu kul 6 pon still consider as lps asar la kan... so, sape yg salah? hehehe...



lepas order, aku n mun p jln2 cuci mata. walaupon poket agak kering...(almaklumla gaji x masuk lagi), sempat gak kami cuba2 kasut. aku ape lg. slain kasut, handbag la jd sasaran. then, kami masuk kedai buku. well, bile jd cikgu nie, kedai buku la yg jd fav. spot kitorg. mun sibuk cari gunting kain coz die nak jahit langsir katenyer... emmm...pandai ker? xpe. nnt kte tgk hasil kerja tgn mun tu. hehehe... mun jgn mrh ek...



dlm kul 6.05, kami dh letih berjln. trus lepak kat kenny rogers. erin baru sampai. borak punyer borak, tiba la waktu berbuka. mula2 was-was gak. eh, btol ke dah buka ni? tgk org sbelah dah start makan. so, tuk confirm, aku msg 'si dia' tny btol ke dh bbuka. bile die ckp dh, trus je kitorg sambar air. arini aku pilih mango jus. same ngan mun. erin minum air mineral jer. org jaga bdn la katekan... hehehe...



oleh sbb xde sorg pon antara kami yg bwk kamera, so x dptla amik gmbr ayam yg sdp tu. emmm...ape lagi. aku curikla gmbr dr website krr... dptla tayang ayam kitorg dlm blog nie. walaupon bukan ayam yg kitorg mkn td. kira ok la tu ek... (",)


sedapnyer ayam nie... nyam...nyam...




ish...ish..ish... yg ni pon sodap...


muffin... i choose vanila..

5 comments:

b... said...

Bile nak ajak b pi makan kat kenny rogers....laparnyer...

b.. said...

biler nie...dah la semalam xdapat makan kat steak house kg baru...

nnti upload gambo kat nasi lemak kg baru...

Hasz said...

jom kte p makan kenny rogers... b blanje ek... kan baru dpt duit sbt. hehehe

b... said...

mane ader dapat duit...orang tu la yang kena blanjer..kan nasi lemak b dah belanje aritu....hehe
Erm, hri ni nk buka pose kat steak house la...camne? nak join x?

hasz said...

nak... jgn bg harapan palsu je tau...