Monday, February 2, 2009

...sate kajang...

dear diary...

semalam dpt gak aku tunaikan hasrat hati nak mkn sate. sbnrnye, nie semua mun punye psl... coz dia nak p celebrate besday dia with her hubby. siap tny tempat sate lagi. trus la aku rase tringin nak mkn. nak join mun, rasenye x patut kot. org tu tgh syok2 dating ngan hubby die, aku lak nak nyebuk. hehehe...

mesti semua nak tau mcmne aku dpt tunaikan hasrat hatiku ini ngan cepat skali. hahaha... sbnrnye, lepas publish en3 smlm, aku trus msg si dia...

b watpe 2?
kt utm..cri bhn...syg dh mkn?
x lg.. cek my blog. ade sumting tuk b...
okies

okla, ptg sat g kt p mkn k..kt p kajang
hehehe... org ckp bl b free. klu x free, xpela.. :-) sy tau b bz..
ptg sat g k..ble b abih kije nie k..xpn, kt diner kt kajang mlm nie k
sy ikut je..

hahaha...sukenye aku!!! dlm kul 5.50 si dia msg ajak kuar. n kitorg singgah ttwangsa dl. nak tgk xtvt yg diorg jalankan sempena hari wilayah. ramai btol org kat sane. n mcm2 xtvt. rock climbing, flying fox, shuffle, basikal bmx n mcm2 lagi. kat astaka lak org2 tgh wat raptai tuk majlis mlm tu.
lps solat maghrib, br bertolak ke kajang. emmm...mkn sampai puas. hehehe...b4 balik, si dia ckp... ok dh bwk mkn sate dh. pasni jgn ngadu2 kat blog.
hehehe... thanks dear... :-D

poster hari wilayah...


...gayatnye...
...si dia...

...kami...

2 comments:

~~zAnAfAhMi~~ said...

wah berseri2 muka dpt mkn sate kajang dgn cik abe pulak tu.

Hasz said...

eh, berseri2 ker? mcm2 la akak nie. mane ade... hehehe... malula...