Saturday, February 14, 2009

Dear Diary...

video nie aku 'curik' dr pendrive si dia... mula2 tu, saje je nak tgk. tapi bile dh tgk, trus suka... n aku trus save dlm laptop aku tanpa kebenaran si dia. sbnrnye aku penah tgk video nie dlm laptop iela dulu...

well, ape yg nak dijadikan isu kat cni??? klu tny si dia knp dia suke video nie, dia jawab awek korea tu cun giler... huhuhu. kecik ati aku. tau la aku nie buruk... pd aku, aku akan tertanye2 ade lagi ke lelaki sebaik tu di muka bumi nie? yg sanggup korbankan diri dia, demi tuk org yg dia sayang???

jom kite tgk video ni sama2... best... ;-)

video

6 comments:

NuR said...

best tgk video clip ni. terharu.. andainya ada org sanggup buat mcm tu kat kite..kan?
eh hasz..nur dah buh friendship card tu kat blog. tak buh dlm entry..tapi kat tepi.nmpk cute diletakkan di situ..hehe..thanks anyway!

hasz said...

nur nk tau, hasz siap nangis tgk video nie... haah la nur, andai ade org yg sanggup buat mcm tu kat kte, mesti terharu... n tak tau nak balas mcmne lak. card? thanks coz sudi amik. 4eva friends... :-)

Rashid said...

ermm .. adakah dia ni lelaki yang terakhir? Mungkinkah ada lagi seperti ini..

hasz said...

soalan yg sama yg hasz nak tny pd semua org... hehehe

Anonymous said...

[url=http://altmededu.com/]alternative medicine institute Kolkata[/url]
[url=http://www.altmededu.com/]alternative medicine masters degree[/url]
[url=http://www.altmededu.com/]alternative medicine distance learning[/url]
[url=http://www.altmedschool.com/]institute of alternative medicine[/url]

Anonymous said...

[url=http://altmededu.com/]institute of alternative medicine India[/url]
[url=http://altmedschool.com/]alternative medicine courses India[/url]
[url=http://www.altmedschool.com/]institute of alternative medicine[/url]
[url=http://altmedschool.com/]degree in alternative medicine[/url]