Sunday, February 1, 2009

boriiiiingggg!!!

dear diary...

arini aku rase boring sesgt. dhla esk still cuti... aku x tau nak wat ape. si dia lak skang ni tgh bz ngan projek master. so, tinggal la aku sorg2... :-(

smlm, seharian si dia kat utm. carik bhn, prepare tuk proposal dia. coz arini dia nak p jumpe lecturer. so, aku dok umah je la. x kuar ke mane2 pon. arini pon same. mama papa p kenduri. adik2 p main boling ngan kak long. aku je yg dok umah. malas nak join... ntah kenapa. malas nak bsiap mayb... so, ngadap laptop n jelajah la blog2 org. hehehe...

xpela...thn nie mayb kami akan kurang kuar same2 coz aku kene la paham situasi dia. xkan nak mintak dia layan krenah aku je kan... emmm...besar gak pengorbanan aku nie. hehehe... tp x sebesar pengorbanan yg die wat tuk sambung blajar tu...

well, ape2 pon aku tetap akan support dia dr blakang. mane yg aku leh tolong, aku tolongla. contohnye...tolong print ke, tolong binding ke, tolong antar p fotostat ke..hehehe. kiranye tolong la gak kan? nak tolong study, sumpah aku x phm ape yg dia blajar. dia penah tunjuk soalan exam dia. eeee...gerun aku tgk. apela org engineering nie blajar????

tetiba rase mcm nak mkn sate kajang la plak... bila la si dia free nie???

4 comments:

b... said...

ptg sat g kite p kajang k....mmg dah lama x p makan pun...

Hasz said...

hehehe... oraits jer... :-D

danish said...

sedapnye satay kajang..

Hasz said...

jom danish... kte p mkn same2... :-)