Monday, December 22, 2008

Gift dari Mun...

Dear Diary...

arini, x semena2 aku ke skolah lagi... semuanye disebabkan oleh en amir. pegawai emis di jpwp. td, dlm kul 12.52 ptg, en amir call. memandangkan aku tgh 'bersiram' mase tu, so, aku biarla call dr dia. lepas tu aku call balik. igtkan ade benda penting. die tny la aku free ke x esk. bile aku senyap jap (tgh pk esk ari ape sbnrnye...), die ckp bkn nak ajak dating. "eh, org tua nie...bile lak aku ckp die ajak dating. aku dating ngan si dia je la... :-P". rupa2nye en amir nak mintak tlg aku tuk test emis secara online esk kt SMK Dato' Ibrahim Yaakub. n yg plg penting aku kene bwk data emis skolah.

Alamak! mane ade... semuanye kat dlm laptop kat skolah. trus aku call skolah tanye samade ade sesape yg pandai bukak almari besi. rupe2nye sorg pon tak tau. yg tau just cikgu2 ICT jer... aku try call. tp x angkatla plak... huhuhu... mane nak dpt data nie. aku msg la en amir bgtau yg aku xde data. en amir ckp xpe. leh amik data dr die. so, esk aku ade keje la sket. hehehe...

sampai kat office sklh aku tgk mun pon ade. aku borak2la tanye kat mane skolah tu. sumpah aku x tau skolah tu kat ne. masalh...masalah. GB pon tlg bg direction. masalahnye aku nie mmg buta jln. sah2 aku x tau ape yg die cakapkan. lps tu, bodek2la mun ajak die p survey tmpt. siap janji nak blanje mkn lg. tp still jd hutang coz mun dh mkn. hehehe... next time ek mun...

lps p survey, aku lepak skolah jap. n mun bg beg kat aku. sbnrnye beg tu beg aku. aku tumpang dlm kete die coz aritu nak p jenjalan. dlm beg tu mun letak ole2 yang die bawak balik dr sabah aritu. orng utan... hehehe... cute. n baju klawar. mun kate baju tu hadiah ari jadi aku. aikkk! dah lepas 3 bulan br hadiah sampai ke tgn... tp xpe. yg penting ikhlas. thaks a lot mun... terharu rasenye... hehehe...

nampaknye lepas nie, klu aku ke mane2 kenela carik ole2 tuk mun lak. barula adil kan? emmm...nak bg ape ek tuk birthday mun yg akan dtg? 31 januari... nak dekat dh nie... emmmm....


kaftan dr mun... maroon lagi. TQ...

orang utan dr sabah... :-)

2 comments:

ikrar kasih said...

nak jugak! nak jugak!!

Hasz said...

akak nak ker? kenela mintak kat mun... hehehe... jeles ek tgk orang utan tue...