Friday, June 12, 2009

...akhirnye...

Dear Diary...

Akhirnya dh 2 minggu cuti skolah berlalu. rase mcm skjp je. aku??? still mcm dulu. juz makin kembang jer... cuti nie x ke mane2. dok umah je... esk aku akan mulakan smula rutin harian aku. mcm biase... emmmm...

cpt btol mase berlalu... rasenye mcm br smlm je start cuti. mula dgn LPD (2 ari), kelas tambahan, kenduri n slebihnye kat umah jer... ari khamis lepas aku ade tbace blog seorg kwn yg juga cikgu kt skolah, wish farewell tuk 2 org cikgu kami yg akan mula ngajar di skolah lain. eh, setau aku xde yg mintak tukar dlm negeri. yg ade pon sorg. tu pon tuk pertukaran antara negeri n yg pasti x diluluskan. so, sape 2 org mmbr yg bertukar nie???

aku mulala tertny2. mayb aku org terakhir yg akan tau nnt. bl tny empunya blog, die ckp tggu ari isnin nnt. eh, lame tu... mane leh tahan!! but akhirnye aku tau juga dr sorg mmbr. mmg x sangka ade yg akan ditukarkan. ye! aku ngaku. mmg skolah kami tue terlebih guru. terlebih sesgt laa... tp xde angin, xde ribut, 2 org yg ditukarkan.

yg menjadi tanda tanya skang nie, knp diorg??? dulu peg. dr pej. pelajaran ckp, next year br diorg nk kuarkan org. mayb sbb ade perubahan tuk pertukaran kali nie kot. ntahla... nnt2 klu ade mase, aku nk try korek2 dr peg. tu. nak tau gak sape yg calonkan pertukaran diorg. jbtn or skolah. hehehe...nyebok je hasz nie!!! tp nak siasat jgk... :-)

xpela...buat teman2 yg akan berpindah ke skolah baru, best of luck... kami mesti akan rindukan korang. buat teman2 guru yg lain, esk kite akan start ngajar balik. so, kenela mula bsemangat semula. dh cuti lame dh kan... hehehe (sbnrnye tu tuk diri sendri tu...)

okla my beloved diary... ade mase nnt aku update lagi ek. tuk teman2 blogger, kak chik, kak ina, nur, thanks coz still igt kat hasz walaupon hasz dh x brape aktif mcm dulu. lps nie, mayb akan aktif mcm biase. insyaallah...

miss u all...

3 comments:

NuR said...

selamat kembali ke sekolah..
nur dah pun..
huhu..cikgu lg malas dr kanak2 ribena

:(

Rashid said...

salam hasz
Pertukaran guru tu perkara bese le.. kat sek sya nipun baru-baru ni ada 4 orang guru bertukar (kena tukar?) ..

utk hasz.. selamat kembali ke sekolah. Moga semangat tu kuat..(pssttt!!!! semangat saya kurang le pagi & hari pertama sekolah.. adoiiii.. jahatnya cikgu ni.)

Hasz said...

Nur n cikgu rashid,
1st day skolah hasz dh kene migrain. hehehe... ntahla...x cukup vitamin R.A.J.I.N kot aritu. hehehe...

semoga semangat kte trus kuat... :-)